Elke dag de beste deals

Over ActievandeDag

Met ActievandeDag heb je sowieso een goeie dag! Al sinds 2009 vind je bij ons dagelijks de beste deals met kortingen tot wel 90%. Dankzij ons wisselende aanbod kun je je bovendien elke dag opnieuw laten verrassen.

Waarom kopen bij ActievandeDag?

Kopen bij ActievandeDag betekent profiteren van hoge kortingen, elke dag weer. Onze dagelijkse nieuwsbrieven zijn bovendien zowel toegespitst op actuele thema’s als op jouw locatie op basis van je woonplaats. Daarnaast kun je onze deals aanschaffen via de website of via onze gloednieuwe app; het is maar net wat jij fijn vindt.

Elke dag de leukste producten

Wij bieden een breed assortiment producten aan. Van horloges, gereedschap, tuinsets en pannen tot sieraden, stofzuigers en woonaccessoires; je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op onze website. Bovendien kun je bij ons ook nog eens profiteren van 'Dagpakkers'. Dit zijn producten die we voor een hele korte periode extra voordelig aanbieden.

Uitjes met je gezin en vrienden

Liever een dagje uit met korting? Ook daarvoor ben je bij ActievandeDag aan het juiste adres. Van dierentuinen en pretparken tot musea, helikoptervluchten en concerten; de keuze is reuze. Zin om een nachtje weg te gaan? Ook voor hotels en vakanties kun je bij ons voor scherpe prijzen boeken. Sinds 2023 bieden we ook scherpe lokale deals aan voor restaurants, beautysalons en dagjes uit bij jou in de buurt.

Uitstekend beoordeeld

Ook niet geheel onbelangrijk: we worden op Trustpilot met meer dan 8.000 reviews uitstekend beoordeeld door onze klanten. En mocht er iets niet duidelijk zijn en heb je een vraag, dan is onze klantenservice op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

ActievandeDag onderdeel van Talpa eCommerce

Samen met de veilingplatformen VakantieVeilingen.nl, VakantieVeilingen.be, Vavabid.be, GOWINIT.de en SlaJeSlag.nl. vormt ActievandeDag Talpa eCommcerce.  

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.

Meer weten over Talpa eCommerce

Bekijk dan snel de splikslinternieuwe website.

Werken bij Talpa eCommerce

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste teamplayers en specialisten. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje bij onze vacatures.

ActievandeDag

Onderdeel van Talpa eCommerce (Emesa Nederland B.V.)

Rietlandpark 333

1019 DW Amsterdam

KvK nr: 52335631

BTW nummer: NL850400429B01

Ontvang een welkomstcadeau!

Met onze nieuwsbrief ontvang je dagelijks speciaal op jou afgestemde deals van ActievandeDag. Selecteer je woonplaats en ontvang ook de voordeligste deals bij jou in de buurt! Je kunt je altijd afmelden.

Sowieso een goeie dag
Elke dag de beste deals
Uitstekend beoordeeld
Ook bij jou in de buurt
Klantenservice
Bereikbaar ma t/m vr 9:00 – 17:00 uur